2014. október 29., szerda

Lefeküdtem a nagyival - 2. rész

Ezt követően hasonlóan teltek a hétvégék, annyi különbséggel, hogy egyre jobban bírtam.
Nem sültem el rögtön, ahogy bedugtam a puncijába a pöcsöm, és nem mentem el fél perc után, hanem egyre inkább kitolódott, mígnem percekké nőtt az élvezet.
Persze az óvszer pár hét alatt elfogyott, de megnéztem a pontos márkát, doboz színét, darabszámot, mindent és vettem szépen mindig egy dobozzal, mielőtt elfogyott volna.
Az nem tűnt fel, hogy tizenévvel ezelőtt nem volt még olyan típusú koton, mint amit Alíz vett elő legelőször és azt mondta, hogy még a papával vették.
Prémium márka volt, ultravékony. Pénzem persze nem volt rá, de érdekes módon nagyi mindig adott zsebpénzt, pedig előtte sosem kaptam tőle. Mindig pont azelőtt adta, mikor éppen elfogyott volna a gumi. Ez sem keltett gyanút.
Azért nem, mert teljesen odáig voltam.
A nagyiért, a hétvégékért, a kéjes érzésért. Azért, hogy mindig, minden összejött, hogy sosem buktam le. De legfőképp Alíz puncijáért (kezdtem magamban már inkább Alízként, mint nagyiként gondolni rá). Totálisan függővé váltam a hosszú hónapok alatt. Nem pusztán a szex és a kielégülés miatt, hanem azért, mert szorosan kötődött izgalomhoz, a lebukás veszélyéhez.
Így jött el a 14. szülinapom...

A hét közepén töltöttem  be a 14-et. Anyáékkal otthon ünnepeltünk, de tudtam, hogy a nagyi is készülni fog jó szokása szerint valamivel.
Kaptam is tortát, meg finom vacsorát pénteken.
Vacsora közben, mintegy mellékesen megemlítette, hogy nagytakarítást rendezett, lomtalanítással karöltve, és kidobott egy csomó régi dolgot, ami már nem kell. A múltkori kotonos dobozt is, hiszen ő úgysincs férfival, minek az neki.
Ja, és hogy most már gyógyszer nélkül is jókat alszik, feleslegesen nem szedi az altatót.
Nnnna...
Ennél rosszabb szülinapi étkezésem még nem volt.
Kétségbeesetten törtem a fejem, hogy mitévő legyek. Így vége az imádott éjszakáknak, a heti kielégüléseknek. Látta rajtam a totális káoszt. Odajött, kérdezgette, hogy mi a baj. Átölelt hátulról, ahogy ültem. A nyakamban éreztem a mellei puhaságát. A karjaival átfogta a testem, megsimogatta a hasam, de lejjebb nem nyúlt - bár nyúlt volna! Mert a mellei érintésétől olyan merevedésem lett, hogy majd szétszakadt a nadrágom.
-Elvittem tiszítóba a paplanod. -mondta mellékesen. De vettem régebben egy kétszemélyeset. Ha nem zavar alhatunk az alatt mindketten.
Dehogy zavart. Bár nem tudtam, mit fogok most kezdeni.
Ahogy zuhanyozott, kukkoltam és könnyítettem magamon a meztelen teste látványára, mert már nagyon feszült voltam.
Eljött az este. 
Ott feküdtünk az ágyban a kétszemélyes paplan alatt.
Könnyű, majdhogynem áttetsző hálóing volt rajta. Úgy sejlett, most sem visel bugyit, ahogy eddig sem.
Most nem vett be gyógyszert. Ehelyett beszélgettünk. Mondta, hogy újra rátört a nagytakarítás közben az érzés, hogy mennyire hiányzik neki a papa. El is pityeregte magát. Megsimogattam a vállain leomló haját, meg a vállát.
-Aludjunk - mondta. Gyere bújj ide hozzám, mint régen. Most megnyugtatna.
Jaj, ne már...illetve de, igen...
Egyszerre volt jó is meg rossz is. Mert jó volt érezni a teste melegét, puhaságát, de tudtam, hogy most nem tehetek semmit. Semmi olyat, mint régen.
Az érzéstől, hogy hozzásimulhattam, persze nem tudtam parancsolni a farkamnak.
Meg se mozdultam, de annyira ágaskodott a pizsamán keresztül, hogy nekinyomódott Alíz fenekének. Próbáltam elhúzódni, hiszen most nem volt kábult a gyógyszertől, de ahogy mozdultam, ő is mocorgott kicsit, mintegy véletlenül, de pont úgy, hogy a farkam a puncijánál volt immár, igaz a pizsamámon belül.
Majd megőrültem, a vágytól. Remegtem, bár igyekeztem visszafogni a remegést. Nem mutatta, hogy érzékelte volna, nem kérdezte, hogy mi a baj.
Egyszer csak engedett a pizsma alsóm slicc nyílása, és kivágódott a farkam, pont a puncija bejáratához. Legalábbis így éreztem, tapasztalatom pedig már volt ebben bőven a kotonos időkből.
Kész voltam. Tudtam, hogy nem lehet, hogy nem szabad, de egyre kevésbé uraltam a vágyaimat.
Annyira merev voltam, annyira ágaskodtam, hogy a farkam szinte magától választotta szét a nagyi punciját.
Lüktetett, ágaskodott a szerszámom. Mozdulni se mertem, és csak reméltem, hogy legalább normál módon alszik, amikor finoman sóhajtott egyet és mozdult egy aprót. Nem sokat, de éppen annyit, hogy a makkom beszaladt a puncijába. Forró volt és nedves. Ezt ugyan érzékeltem, de reálisan gondolkodni, hogy ugyan miért és hogyan, na erre már nem volt érkezésem.
Elvesztettem az önkontrollt, mint a legelső alkalommal, és lassan tövig nyomtam a farkam Alíz puncijába.
Ó, micsoda érzés volt így gumi nélkül!
A nagyi felnyögött. Megint helyezkedett egy kicsit. A mozdulattal lehúzta magát a farkamról egy pár centit, majd újra vissza.
Nem érdekelt már semmi. Ha lebukok, hát lebukok. De akkor nagyon halk, szinte esdeklő, egyáltalán nem neheztelő hangon megszólalt Alíz:
- Csináld, kérlek. Folytasd. Ne hagyd abba.
Megijedhettem volna, de ekkorra már forgott velem a világ. Tudtam, hogy ezt nem lett volna szabad, de amit meg az előbb hallottam Alíz szájából...
Végérvényesen elborította az agyam a lila köd. Nyögve, szuszogva toltam belé a farkam. Lucsogott minden, mert ő is termelte a kéjnedveket erősen. Ő is nyögdécselt aprókat, ezzel is még jobban errodálta az akkorra már alig létező önkontrollomat.
Átlendültem a lába közé, felhúztam a hálóingét, és rábuktam a tejfehér melleire, amiket oly sokszor csodáltam már és amiknek a látványára annyiszor maszturbáltam a fürdőszoba ajtó szellőzőjén át kukkolva, miközben zuhanyozott. De most ott voltak előttem. A kezeimben, a számban. Észvesztően finom ízük és illatuk volt.
Persze nagyon kezdő voltam még, ezek csak ösztönös mozdulatok voltak.
Alíz ledobta a hálóingét, én lerúgtam a pizsamát.
Hanyatt feküdt előttem. Az utcáról beszűrődő fényben kirajzolódott gyönyörű alakja, vékony dereka, lapos hasa, nagy mellei. Ösztönösen kezdtem el dugni. Felnyögött, felhúzta a lábait, egészen a fülem mellé. Ki-be, ki-be. Közben éreztem a forró, nedves puncit. Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy végre nyaljam is, mert azt nem nagyon mertem korábban. Lehúzódtam a lába közé és elkezdtem nyalni. Ebben még nem volt gyakorlatom, próbáltam úgy, ahogyan a legjobbnak gondoltam. Alíz nem hagyott kétséget, hogy mikor és hogyan a legjobb neki.
Néha rám is szólt:
- Használd az ujjaidat is, kérlek.
Bedugtam először egyet, majd kettőt, végül hármat. Láttam én ezt már pornófilmben, de azért élőben ég és föld. Alíz hálás nyögésekkel adta tudtomra, hogy jól csinálom. Egyszer csak nagyot nyögött, többször egymás után, a teste megfeszült és elélvezett. Soha nem láttam még ilyet, hiszen ő volt nekem az első nő (A NŐ) az életemben, ráadásul eddig csak én élveztem el benne a tudta nélkül az elmúlt hónapok során.
Felemelő érzés volt, hogy el tudtam juttatni a csúcsra.
Pihegett egy darabig -én is -majd felült, lefektetett és szájon csókolt, jó hosszan. Fura volt. Se nem rossz, se nem túl jó, de akkor és ott inkább éreztem jónak.
Végigpuszilgatta a hasam, eljutott a farkamig. Marokra fogta ágaskodó dákómat, körbenyalta a tövét, utána a heréimet vette finoman kezelésbe, majd a zacskóm alatti részt is alaposan átnyalogatta. Nem tudtam csendben élvezni a kéjt, többször felnyögtem.
Majd azt éreztem, hogy a szájába veszi a makkomat és elkezdte szopni a farkam, bő nyállal. Egyik gyönyörből a másikba estem. Már nagyon közel voltam ahhoz, hogy beleélvezzek a szájába, kicsit remegett is a csípőm, mire ő hirtelen abbahagyta, finoman megszorította a markával a farkam, amitől egy picit alábbhagyott a kitörni készülő vágy. Fölém térdelt és felnyársalta magát a farkammal. Láttam és érztem, ahogy rajtam lovagolt. Egyre gyorsabban, egyre hevesebben.
Éreztem, hogy közel a csúcs, tört föl, mint a kitörni készülő vulkán. A testem megfeszült, és bevégeztetett. Fellőttem a spermát a méhéig -legalábbis akkorát élveztem, hogy ez volt az érzésem. Nagyokat nyögtem, mire ő még egy lapáttal rátett és még mélyebb csípőmozgással kifejte belőlem a maradékot is, miközben ő is elélvezett, immáron másodjára, nagyot kiáltva, jólesően, majd rám borult.
Hosszú-hosszú percekig feküdt rajtam, mindkettőnkről dőlt a verejték.
Puszilgatni kezdte az arcom, a mellem.
- Köszönöm -suttogta, de én is ugyanezt éreztem és mondtam is.
- Ugye tudod, hogy ezt soha, de soha, senki nem tudhatja meg, különben meghurcolnak és nem találkozhatunk többet.
Tudtam persze. Dehogy akartam tönkretenni mindezt. Soha nem tudja meg senki. Tőlem biztosan nem.
Gyorsan lezuhanyoztunk - közösen-, majd ágyba bújtunk. Álomba zuhantunk mindketten, egymást átölelve.
Az éjszka közepén felébredtem és nem bírtam magammal. Bekúsztam a paplan alá, elkezdtem nyalni Alíz punciját. Nem haragudott, hogy felébresztettem, nagyon élvezte. Ismét orgazmusa volt, bár nem akkora, mint az előző kettő. Utána ő elégített ki engem, most a szájával. Az utolsó cseppet is kiszívta belőlem, és le is nyelte, így nem kellett külön felkelni mosdani senkinek.
Ennél szebb és jobb szülinapi ajándékot nem kaphattam volna senkitől...

Másnap este megismétlődött minden, kivéve, hogy most már tudatosan bújtunk ágyba és szexeltük végig az éjszakát. Olyan fáradtan és leharcolva még nem kezdtem el hétfőt, mint akkor.
Rendszeressé váltak a hétvégi együttlétek. Mivel kisgyerekkorom óta Alíz mindig beíratott valami sportra, így ez mostanra kezdte meghozni a gyümölcsét erőben, testalkatban. Megfelelő partnere lettem.
Tükröket szereltetett fel a szoba falaira, sőt még a plafonra is. Így mindíg jól látszott minden a szeretkezések, dugások, baszások közben. Igen, a végén már heves kefélések voltak ezek. Jó volt látni a tükrökben a ringó, himbálódzó melleit kutyapózban. Ahogy hanyatt fekvésben a felhúzott lábai, a bokája a lábfeje válaszoltak a dugás ritmusára. Ahogy az ágyról hátrafelé lehajtotta a fejét, és a tátott száját dugtam, keféltem, és teleélveztem oly sokszor. Ahogy lovagolt rajtam, mint egy őrült vörös hajú indián nő. Ahogy majdnem minden pózban, minden módon a magamévá tettem, és ahogyan mindketten élveztük a szexet a másikkal.
Majdnem minden pózban és módon, egyet kivéve.
Análisan nem akart közösülni velem. Nem és nem.
Pedig könyörögtem, kértem, rimánkodtam.
Próbálkoztam, hogy alaposan kinyaltam a fenekét szex közben, hátha rákap az ízére, de nem.
Ugye milyen az ember...
Régebben mit meg nem adtam volna, hogy lefeküdjek vele, most meg már nem volt elég semmi. Ilyen a vágy, a pervezió, mindig többet és többet akar. A normál dolgok már nem elegek, már nem elégítenek ki.
De ahogyan ő manipulált engem évekig -hiszen a végén azért csak rájöttem ezekere a finom kis részletekre, amivel évekig terelt abba az irányba, hogy magához kapcsoljon szexuálisan- úgy a végén tanítványból én lettem a mester.
Elkezdtem ugyanúgy manipulálni őt, és nem vett észre semmit.
Kitűnő mesterem volt a személyében, de túlnőttem őt.
Elmesélem hogyan....

2 megjegyzés:

  1. Nem hiszem hogy egy 14 éves gyereknek az anál jár az eszében,még a puncinál is rezeg a léc!!!

    VálaszTörlés
  2. szerintem is úgy van

    VálaszTörlés